Coaching

hoe moet je richting en koers bepalen in je leven?

Voor wie?

Misschien ben je niet helemaal tevreden met je baan of met wat je doet. Je zou eigenlijk wel wat anders willen. Maar ja, je weet eigenlijk niet zo goed wat. Of je weet het misschien wel, maar je weet niet hoe je dat kan bereiken.

Je merkt dat je laag in je energie zit. Kortom, je leven loopt wel, maar het loopt om eerlijk te zijn niet zo heel lekker.

Het komt veel voor dat mensen niet goed weten wie ze zijn. Ze weten niet concreet wat zij echt willen. Als je niet weet wie je bent, hoe moet je dan richting en koers bepalen in je leven?

Coaching is vooral gericht om jou te ondersteunen in het ontdekken van jouw eigen koers richting jouw dromen en hoe dit te verwezenlijken.

Tarieven voor behandeling

Kennismakingsgesprek: Gratis
Behandeling: €85,00 per sessie

Dit tarief is vrijgesteld van BTW

Op alle diensten zijn de Algemene voorwaarden van Praktijk Optigroei van toepassing.

Praktijk Optigroei gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens en werkt volgens de AVG.

Bekijk hiervoor het Privacyreglement.

Afspraken die niet 24 uur van te voren worden afgezegd, worden in rekening gebracht.

Referenties van Dieke

“Ik geef de training een 9. Ik raad de training aan al mijn collega’s in het basisonderwijs aan. Ik heb geleerd om positiever naar de leerlingen te kijken en mij te richten op hun mogelijkheden. Ik gun dit elk kind.’’

Naomi
IB’er in het basisonderwijs

“Ik ga met een positief gevoel naar huis en een hoofd vol met inspiratie. Ik kan niet wachten om van de week aan de slag te gaan met mindset en talent op mijn behandelgroep”

Ilona
Jeugdzorgwerker

“Het is enorm leerzaam om weer even stil te mogen staan bij mijn eigen ontwikkeling. Ik vindt het tevens inspirerend voor de opvoeding van mijn kind”

Bas
Projectmanager en vader van drie kinderen

Heb je nog vragen?

Stel ze gerust!