Krachtgerichte ontwikkeling - Basis

Deze training is actief, ontspannen en vooral leuk!

Omschrijving training

Vanuit theorie en eigen ervaringen in de training, leer je wie je bent, wat je kan en waar je naartoe wil. Wanneer jij weet wat waarom moet gebeuren in jouw leven om een optimale persoonlijke groei te verwezenlijken, dan pas kan je deze aanpak ook toepassen op de begeleiding/opvoeding van kinderen. Deze training biedt een introductie om met kinderen te werken aan vaardigheden om hun eigen krachten, dromen en talenten te ontwikkelen door eerst jouw persoonlijke ontwikkeling centraal te zetten.

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame invulling voor de studie (mid)dag van jouw team? Dan wordt deze training zeker aangeraden.

Duur training: 1 dagdeel

Voor de omvang van de groep en de prijs van training wordt graag een passend aanbod gedaan.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Referenties van Dieke

“Ik geef de training een 9. Ik raad de training aan al mijn collega’s in het basisonderwijs aan. Ik heb geleerd om positiever naar de leerlingen te kijken en mij te richten op hun mogelijkheden. Ik gun dit elk kind.’’

Naomi
IB’er in het basisonderwijs

“Ik ga met een positief gevoel naar huis en een hoofd vol met inspiratie. Ik kan niet wachten om van de week aan de slag te gaan met mindset en talent op mijn behandelgroep”

Ilona
Jeugdzorgwerker

“Het is enorm leerzaam om weer even stil te mogen staan bij mijn eigen ontwikkeling. Ik vindt het tevens inspirerend voor de opvoeding van mijn kind”

Bas
Projectmanager en vader van drie kinderen

De zorg van praktijk Optigroei is:

 

Laagdrempelig

Heb je behoefte aan begeleiding en/of behandeling, maar vind je de stap naar een grote instelling erg groot? Praktijk Optigroei biedt de ondersteuning aan huis. Of kom langs op de praktijk en ervaar de warme, huiselijke uitstraling van de praktijkruimte.

 

Specialistische zorg

De behandelingen zijn gebaseerd om wetenschappelijk bewezen resultaten. De behandelaren hebben ruime ervaring in de jeugdzorg en zijn geregistreerd bij het erkende beroepsregister SKJ die de kwaliteit van zorg waarborgt.

Op Maat

Ieder kind en iedere ouder is uniek. Daarom wordt de benadering en begeleiding aangepast op de specifieke behoeften en hulpvraag van ouder/kind.

Snel

Wanneer je hulp wilt, dan heb je vast en zeker van alles geprobeerd en komt je nu tot een punt waarop het alleen niet meer lukt. Na aanmelding kan de zorg snel opgestart worden, zodat we direct aan de slag kunnen gaan.

Emoties

Mindset

(com)Passie & empathie

Talentontwikkeling
Leefstijl
Communicatieve vaardigheden
Ontspanning

Heb je nog vragen?

Stel ze gerust!