Workshops

borrelen, gezelligheid en leren over groei en ontwikkeling

Voor wie?

Heb jij zin in een gezellig avondje met je vriendinnen en ben je daarnaast ook op zoek naar wat diepgang?

Praktijk Optigroei biedt workshops aan gericht op moeders die naast het moederschap ook graag investeren in hun eigen ontwikkeling en meer willen leren over hoe zij een krachtgerichte opvoeding vorm kunnen geven.

Wat?

Je leert hoe jij jouw eigen leven vorm kan geven gericht op talent en passie. Ook krijg je handvaten mee hoe je een krachtgerichte opvoeding kan vormgeven, zodat jouw kinderen optimale ontwikkelingskansen hebben in hun groei richting zelfstandigheid.

Wat wens je voor je kinderen later? De meeste ouders beantwoorden deze vraag met het antwoord: ‘Dat zij gelukkig zijn’. Maar hoe wordt je gelukkig? En wat is geluk dan? Dat is voor iedereen verschillend.

De factoren die van invloed zijn op het ervaren van geluk zijn echter niet verschillend. Uit onderzoek blijkt dat deze aspecten tevens aan te leren zijn. Tijdens de workshop leer je over deze aspecten en hoe je je kind kan stimuleren in het ontwikkelen van deze aspecten.

Hoe?

Ik kom graag bij jouw thuis om met ludieke opdrachten en informatie over groei en ontwikkeling van jezelf, maar ook hoe je een talent- en krachtgerichte opvoeding vorm kan geven.

Ik wil graag een workshop

Minimaal aantal deelnemers: 6 personen
Prijs: 20 euro per persoon

Dit tarief is vrijgesteld van BTW

Op alle diensten zijn de Algemene voorwaarden van Praktijk Optigroei van toepassing.

Praktijk Optigroei gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens en werkt volgens de AVG.

Bekijk hiervoor het Privacyreglement.

Afspraken die niet 24 uur van te voren worden afgezegd, worden in rekening gebracht.

Referenties van Dieke

“Ik geef de training een 9. Ik raad de training aan al mijn collega’s in het basisonderwijs aan. Ik heb geleerd om positiever naar de leerlingen te kijken en mij te richten op hun mogelijkheden. Ik gun dit elk kind.’’

Naomi
IB’er in het basisonderwijs

“Ik ga met een positief gevoel naar huis en een hoofd vol met inspiratie. Ik kan niet wachten om van de week aan de slag te gaan met mindset en talent op mijn behandelgroep”

Ilona
Jeugdzorgwerker

“Het is enorm leerzaam om weer even stil te mogen staan bij mijn eigen ontwikkeling. Ik vindt het tevens inspirerend voor de opvoeding van mijn kind”

Bas
Projectmanager en vader van drie kinderen

Heb je nog vragen?

Stel ze gerust!