DIEKE SCHUURMAN

Orthopedagoog

De zorg van praktijk Optigroei is:

Laagdrempelig

Heb je behoefte aan begeleiding en/of behandeling, maar vind je de stap naar een grote instelling erg groot? Praktijk Optigroei biedt de ondersteuning aan huis. Of kom langs op de praktijk en ervaar de warme, huiselijke uitstraling van de praktijkruimte.

Specialistische zorg

De behandelingen zijn gebaseerd om wetenschappelijk bewezen resultaten. De behandelaren hebben ruime ervaring in de jeugdzorg en zijn geregistreerd bij het erkende beroepsregister SKJ die de kwaliteit van zorg waarborgt.

Op Maat

Ieder kind en iedere ouder is uniek. Daarom wordt de benadering en begeleiding aangepast op de specifieke behoeften en hulpvraag van ouder/kind.

Snel

Wanneer je hulp wilt, dan heb je vast en zeker van alles geprobeerd en komt je nu tot een punt waarop het alleen niet meer lukt. Na aanmelding kan de zorg snel opgestart worden, zodat we direct aan de slag kunnen gaan.

Referenties van Dieke

“Hoewel ik het in eerste instantie best moeilijk vond om hulp te accepteren, ben ik zo blij dat ik het heb gedaan. Op doortastende en empathische wijze en met humor wist Dieke onze sterke kanten weer helder te krijgen.”

(vader, client 15 jaar)

” Mama en ik zijn niet meer zo boos op elkaar en ik ben rustig. De oefeningetjes en spelletjes vond ik leuk.”

(client, 6 jaar)

“Ik vind het fijn dat ik niet meer zo angstig en onzeker ben. De gesprekken met Dieke waren fijn. Ze kon goed naar mij luisteren.”

(client, 17 jaar)

“Ik durf eerlijk te zijn over dingen die ik doe in de opvoeding waar ik niet altijd trots op ben, omdat er niet geoordeeld wordt door Dieke. Er hoeft ook niet altijd direct een oplossing te zijn, maar we staan er eerst bij stil. Dat alleen al is een opluchting. Ik krijg dan het gevoel dat ik er niet alleen voorsta.”

(moeder van 12 jarige client)

Heb je nog vragen?

Stel ze gerust!